• MaS: Huppel-In 2018!!

  Huppel in
  Locatie: Bosbadhal
  Plaats: Emmeloord
  Categorie: Kind & Jeugd
  Pssst, deze vacature is ook geschikt voor de MaS!

  Vrijwilligers en MaS-ers opgelet!
  Huppel in is dit jaar weer in volle voorbereiding voor de 42e editie! Vorig jaar was het een groot succes en daar gaan ze dit jaar ook weer voor! Maar dit kan niet zonder jullie hulp!
  Voor dit geweldige evenement zijn wij op zoek naar enthousiaste, sportieve, creatieve vrijwilligers die ons willen helpen, voor zowel een super leuke ervaring als voor bijvoorbeeld je maatschappelijke stage.
  Dit jaar is het thema Landen/Wereld!

  Het evenement zal dit jaar wederom in de kerstvakantie georganiseerd worden en het wordt gehouden in de Kerstvakantie. Op deze dagen zullen er verschillende activiteiten aangeboden worden aan de kinderen, waarbij wij jullie hulp hard nodig hebben! Wij hebben bijvoorbeeld hulp nodig bij verschillende springkussens/stormbanen, knutselactiviteiten, de suikerspin en popcorn kraam, sportspellen enzovoort.

  Ben jij 12 jaar of ouder en lijkt het je leuk om in de Kerstvakantie ons te komen helpen? Meld je dan aan, je zult er geen spijt van krijgen! Vind je het een beetje spannend om alleen te gaan? Vraag je vriendjes of vriendinnen om ook mee te komen waardoor het een nog groter feest zal gaan worden!

  Hoe gaaf zou het zijn dat mede door jou deze 42ste keer onvergetelijk gaat worden!
  Ben je enthousiast geworden door deze vacature, MELD je dan NU aan! Wij hebben er ongelofelijk veel zin in!
  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebank